Visszatekintés 2013 lottó érdekességeire

A múlt évben a lottó világban igen sok esemény történt, beleértve hatalmas világrekord főnyereményeket, hihetetlen történeteket is. Íme egy összefoglaló, mi történt 2013-ban hónapról-hónapra:

Január

Lezajlott a spanyol Lotteria del Nino hatalmas, €840 milliós összdíjazású játéka. A fődíj €2 millió volt. A játék érdekessége, hogy a nyerési esély rendkívül magas, 1:3 volt, azaz minden harmadik szelvénnyel nyertek valamit.

balls-center

Február

A hazai Ötöslottó és Hatoslottó partnerünk terítékére került, így külföldre szakadt hazánkfiai is játszhatják otthonukból, legyenek akár az USA-ban vagy Ausztráliában. Persze kényelmes honfitársaink is, akik nem szeretnének elgyalogolni a lottózóig. A román 6/49 lottó is felkerült az online lottó palettára.

Március

A New Jersey-ben élő Pedro Quezada $338.3 milliós nyereményt ért el a Powerball lottón, ezzel egy jól ismert névként írta be magát a lottó történelembe!

pedro quezada presser

Április

A legújabb, még szinte friss európai lottó, az EurpJackpot újabb főnyeremény rekordot állított fel: €46 millió.

Május

Megszületett minden idők legnagyobb egy személynek kifizetett nyereménye: Gloria Mackenzie $590 milliót nyert az amerikai Powerball játékon!

Powerball_02_1741098a

Június

Ismét egy új, hatalmas dimenziókban levő EuroMillions fődíj: €187.9 millió!

Július

Az EuroMillions Superdraw húzásán egyetlen éjszaka alatt 100 új eurómilliomos született.
Az EuroMillions főnyereménye jelenleg:

Augusztus

A Powerball-on az eddigi harmadik legnagyobb fődíjon, $448.4 millión osztozott három szerencsés nyertes.

Szeptember

Ismét a Powerball: új negyedik helyezést ért el történelmében a $400 milliós jackpot-tal, amit egyetlen személynek fizettek ki.

Október

Az online szelvények vásárlása már mobil telefonokról is lehetséges, így az ilovelotto.eu oldalon keresztül akár egy mobil telefonról is vásárolhatsz szelvényt a külföldi játékokra online!

November

Az EuroMillions rendkívüli Superdraw nyereményét €100 milliót egy szerencsés spanyol egyedül vitt haza. Ugyanebben a hónapban egy honfitársunk nyereménye €500.000,-

December

A Spanyol Lotteria de Navidad az év legnagyobb nyereményalapját: €2.24 milliárdot kínálta játékosainak.

0912tb4616newyearnewquay

Mit hoz a jövő 2014-ben?

A jövő egy rejtély, így senki nem tudja, hogy pontosan mi fog történni 2014-ben, milyen új rekordok lesznek, hány új milliomos születik vagy milyen új játékok jelenhetnek meg.
Azonban mindenki saját szerencséjének kovácsa, mi a mi részünkről itt leszünk a friss, naprakész lottó nyereménytáblával, ahol a szelvények vásárlása bárki számára lehetséges!

Tetszett? Oszd meg!

A Világ Top3 nyereménye most: