Mit mondott a főnökének a vietnámi Mega Millions nyertes?

Winning Mega Millions lottery ticket, San Jose, California, America - 18 Dec 2013

Hosszas, majdnem egy hónapos várakozás után január elején előkerült a 2013 december 17-i Mega Millions nyertese Californiából, aki $324 milliót vihetett haza. Neve: Steve Tran. Az általa bemutatott szelvény érvényes, így jogosult a nyeremény felvételére. 60 napja van, hogy eldöntse: készpénzben kéri a nyereményt, ami így kb. $173 millió lenne, vagy éves részletekben, és akkor viszont $324 millió lesz.

Rendhagyó történet

Minden Mega Millions nyertes története más és más. Tran története igen érdekes. Épp csak megállt San Jose-ban enni és vásárolni, valamint azért, mert itt egy nagyobb vietnámi közösség él, mivel Tran vietnámi. Betért egy Jennifer’s Gift Shop nevű ajándéküzletbe, és a képen látható öt mezős szelvényt vásárolta meg, automata gépi számokkal.

Tran the winner

A középső, “C” sor volt a nyerő

Miután munkájából adódóan Tran sokat utazott, a szelvényt elegánsan bedobta otthonában egy fiókba a többi szelvény közé, amelyeket más különböző városokban vásárolt össze. Így az “aranyszelvény” ott várakozott a fiókban felfedezésére. A felfedezés napján Tran hajnalban felébredt, azzal a fura érzéssel, hogy ő járt San Jose-ban (ahonnan a média szerint a nyertes szelvény származott), így ellenőrizte a szelvényt a fiókból és megállapította, hogy övé a főnyeremény. Ez hétfő hajnali 3:00 körül volt.

A nyeremény egyébként $600 millió fölött volt azon a héten, de Tran egy másik nyertessel osztozott az összegen, aki szintén ugyanennyit nyert, ő Georgia államban vette a szelvényét.

De mit mondott a főnökének?

A felesége csak mosolygott és szorosan megölelte azon a hétfői hajnalon. Még néhány közeli családtagot informáltak a dologról. Tran felhívta a főnökét és a következő üzenetet hagyta: “Igazán bocs, főnök. Megütöttem a főnyereményt. Nem gondolom, hogy bemennék ma dolgozni, vagy holnap, vagy bármikor…”

A bolt tulajdonosa San-Jose-ban, ahol Tran a szelvényt vette, $1 milliót kapott a nyertes szelvény értékesítéséért. Így mennek a dolgok odaát, a tengerentúlon…

Tetszett? Oszd meg!

Szeretnél te is hasonlót átélni?

Semmi akadálya annak, hogy megnyerd a Mega Millions jelenlegi főnyereményét! Ne halogasd, vásárold meg a szelvényt most és nyerd meg a Forintban mindig többmilliárdos összeget!

Az amerikai Mega Millions lottó aktuális főnyereménye:
-

A külföldi szelvények vásárlásához itt találsz segítséget.

megamillions-tickets

Tetszett? Oszd meg!