Utolsó pillanatban vette fel a nyereményét

A legtöbb oregoni lakossal ellentétban, akik otthon tartózkodtak a viszontagságos időjárás miatt, Joemel Panisa az irodáját takarította. Az egyetlen nagy különbség Panisa és a többi ember között azonban egy millió dollár volt. A lejárati idő előtt csupán nyolc nappal vette ugyanis észre, hogy nyert a Mega Millions sorsolásán, hála a hó- és jégviharnak.

Legfrissebb Mega Millions nyerőszámok

2022.01.14U.S. - Mega Millions nyerőszámok
Ez a játék jelenleg nem elérhető nálunk
5
8
13
22
48
25

 

A férfi elmesélte, hogy a szelvényt egy borítékba tette, és elrakta az irodájában még januárban, és meg is feledkezett róla. Amikor bement takarítani, megnézte a számokat az interneten, és akkor jött rá, hogy nyert. Azt is elmondta, hogy hallott a tévében a fel nem vett $1 milliós nyereményről, és hogy már csak ebben a hónapban lehetséges a szelvény beváltása. Ekkor - szerencséjére – el is döntötte, hogy minél hamarabb megnézi a számait.

A szelvény beváltásával Panisa lett a negyedik $1 milliós nyertes a Mega Millionson, mióta Oregonban is megjelent a játék 2010-ben.

De nézzük, mi is történt pontosan. A január 15-ei sorsolásra játszotta meg a számokat Mewportban, a US Market 104, Highway 101 címen, 2016 január 13-án. 2017 január 9-én váltotta be a szelvényt, a lejárati idő pedig január 17-e lett volna. Minden Mega Millions szelvény a húzástól számítva egy évig váltható be, így Panisa ezt nagyon szerencsésen kiszámolta.

A US Market 104 egy 1%-os eladási bónuszt, azaz 10 000 dollárt fog kapni, mivel náluk vásárolták a nyertes szelvényt. Octavio Tamayo, az üzlet menedzsere azt nyilatkozta, hogy volt már nagy nyeremény náluk, de nem ekkora. „Meglepett minket és nagyon izgultunk.” Mondta Tamayo. „Az alkalmazottak nagyon kíváncsiak lettek, hogy ki lehet a nyertes. Már régen lemondtunk róla, de szerencsére jelentkezett a nyereményért.” Tamayo a nyertes eltűnése miatt egyáltalán nem volt biztos az 1%-os bónuszban, de azt mondta, hogy így is nagyon örültek, amikor kiderült a nyeremény, mert így megoszthatták a többi játékossal is ezt a remek hírt.

Oszd meg, lássák mások is!