Újabb halmozódás az Euromillions-on!

Ezen a pénteken a lottó játékosoknak esélyük van megnyerni az EuroMillions £ 51 millió értékű főnyereményét, annak köszönhetően, hogy az elmúlt hetekben nem volt telitalálat. Eközben öt angol játékos már ünnepli a fejenként  £ 1 millió nyereményét és egy luxusutazást, amit a Mega Friday Millionaire Maker sorsolásán nyertek múlt pénteken.

A 2016. április 29-i EuroMillions nyerőszámai a következők voltak: 4, 5, 25, 28 és 43, valamint a Lucky Star számok a 6 és 11. Összesen nyolc szelvénnyel találták el az öt fő számot és egyet a Lucky Star számok közül. Ők £ 138,694 nyereményre tehettek szert.

Az a hét szerencsés, aki „csak” az öt számot találta el, £52,835 összeghez jutott. Négyes találata összesen 47 játékosnak volt, ők £ 3,934 nyereményt vihettek haza.

Ahogy említettük, a Mega Friday Millionaire Maker húzásán öt angol játékos is bekerült a díjazottak közé. A nyertes sorszámok a következők voltak:

RHX856027
VJP992080
VJT649639
VJV487966
VJX123490

Gratulálunk minden szerencsés játékosnak, aki bármekkora összeget is nyert a pénteki sorsoláson, de különösen az öt Millionaire Maker nyertesnek, akik hamarosan megkezdhetik álomutazásukat a Manta Resort üdülőparadicsomában, Zanzibár szigetén. Egy luxus hotelben tervezgetni, hogy mire is költsük el azt az 1 millió fontot, igazán jó dolog lehet!

A jó hír a többi játékosnak, akik most lemaradtak a nagy nyereményekről, hogy a £ 42 milliós Jackpotra már csak péntekig kell várniuk. Abban pedig biztosak lehetünk, hogy a játékosok közül egy ember garantáltan megnyeri az £ 1 milliót a Millionaire Maker sorsolásán.

Vedd meg időben a szelvényedet, hogy te lehess a következő milliárdos! Sok szerencsét!

Az EuroMillions nyereménye és jelentkezési határideje most:

Mivel a jackpot kifizetés után az EuroMillions mindig egy “alacsonyabb”, 15 millió Eurós nyereménnyel indul újra, így gyakorlatilag mindig alaposan megéri játszani rajta. Ne halogasd, vásárold meg a szelvényed most és nyerd meg a Forintban mindig többmilliárdos összeget!

Az európai EuroMillions lottó aktuális főnyereménye: -