Új korszak az online lottózásban

Mával kétségtelenül egy új korszak kezdődött az online lottózásban. Elkészült ugyanis a várva-várt magyar fordítás, amit már olyan sokan és olyan nagyon vártunk. Ez azt jelenti, hogy egy külföldi lottószelvényt megvenni ugyanannyira egyszerű, mint bármit egy hazai webáruházban.

A teljesen magyar nyelvű felület kiváló szakmai színvonalon készült el, igaz a munka is több, mint egy évig tartott. Ezzel nemcsak a piacon legkedvezőbb árakat kínálja, de minőségében is egyedülálló színvonalat nyújt partnerünk. De nézzük a további előnyöket is, mivel van belőlük bőven:

  • Ingyenes értesítők a jackpotokról és a lottószámokról – ez a szolgáltatás bármelyik játékra bekapcsolható, az eredményeken túl az is megadható, hogy értesítsen, amennyiben kedvenc játékunk nyereménye egy adott szint fölé emelkedik.
  • Jutalékmentes nyeremények – a megnyert nyeremény összegeket semmilyen levonás nem terhetli, a nyertes szelvények beváltásra kerülnek és a nyeremények változatlan összegben a lottó webáruház egyenlegedet fogják növelni. A nagyobb nyeremények esetén teljes kürű segítséget kapsz a nyereményátvétel folyamatához, de elsőként kezedbe a nyertes szelvényedet.
  • Professzionális és hatékony lottó szolgáltatás – A Lotter csapatában ennek a szakterületnek a szakértői ülnek, akiknek egyedüli dolguk, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsák. Ezért magyar nyelvű ügyfélszolgálat üzemel, hogy ha netán bármilyen, a szolgáltatással kapcsolatos kérdésed lenne. Helyi ügynökeik intézkednek a nyeremény felvételéről (kivéve jackpot esetén), így a szelvény megvásárlásának helyén érvényes adók levonása után a teljes nyereményt meg fogod kapni. A Lotter nem számít fel semmilyen jutalékot. Csupán a lottószelvény ára az egyetlen, amit fizetned kell.

Ezek után íme a legnagyobb hat nyeremény:

Oszd meg, tudják meg a többiek is, hogy magyarul játszhatnak külföldi lottókon!