Szakértői tanácsok az EuroMillons milliomosainak

Kiváló szakértők csapata gyűlt össze a brit nemzeti lottónál, hogy luxus életviteli tanácsokkal lássák el az egyre növekvő számú milliomosok listáját. Most még nagyobb szükség van a segítségre, mint valaha, mióta az EuroMillions szeptember 24-e óta megduplázta a brit milliomosok számát.

Az egyszeri Mega Milliomos Akadémia szakemberek tudását gyűjtötte össze, hogy segítse a jövő lottó nyerteseit az új luxus életük kivitelezésében. Ez legyen akár az exkluzív éttermek kínálatának a demisztifikációja vagy tanács, hogy hogyan béreljenek ki egy magánrepülőgépet. A gazdagok és híresen világának a szakértői elviszik az új nyerteseket egy útra, ahol megtapasztalják az EuroMillions milliomosok életét.

Álomcsapat

Az újdonsült milliomosok első vásárlása legtöbbször egy új autó, így Tiff Needell, az egykori Grand Prix versenyző és a Top Gear műsorvezetője betekintést nyújt, hogy mire kell odafigyelni az autó piacon. Cassidy Dart, a Wine from Pol Roger igazgatója óráján megtanulhatják, hogyan kell tökéletesen felszolgálni és kóstolni a pezsgőt.

Neelam Meetcha órákat ad arról, hogyan csomagolhatnak be a milliomosok egy nagy és szokatlan ajándékot, például egy Range Rovert. Zoe Tilston tippeket ad, hogy mit vegyenek fel egy utazáson vagy a jelentős eseményeken.

Az oktatás vezetője a brit nemzeti lottó nyerési tanácsadója, aki már sok tapasztalattal rendelkezik az új milliomosok beilleszkedésének terén. Andy Carter azt nyilatkozta, hogy a lottónyertesek körében régóta igény van a segítségre az első lépésekhez, hogy mit tegyenek, miután megkapták a nyereményüket. A legtöbb embernek van egy listája, hogy mire költené a lottónyereményét, ha egyszer nyerne.

A csapat tanácsaival a friss milliomosok tapasztalatokon és szakértelmen alapuló segítséget kapnak, hogy élvezhessék az új, luxus életüket.

Eg igazi nyertes

Viv Moss, aki csaknem 7 millió fontot nyert a férjével, Kevvel együtt 1998-ban, ezt nyilatkozta: „Hihetetlen érzés, amikor felkelsz, megnézed a számokat és rájössz, hogy piszok gazdag lettél. Még 18 év után is alig hisszük el. Persze, csinálod a megszokott dolgaidat, ahogy előtte, de olyan szerencsésnek lenni, hogy megengedhetsz magadnak bármit, amit addig szerettél volna, a legjobb érzés a világon.

Amikor nyertünk, nagyon hasznos tanácsokat kaptunk a lottó szakembereitől, például a pénzügyi tervezéssel kapcsolatban. De azt is megtanultuk, hogy egy sportkocsival nem lehet beállni egy szokványos parkoló helyre, mert nem lehet kinyitni a hosszú ajtóit, vagy, hogy mit viseljünk, amikor az első osztályon repülünk. Nagyszerű dolog, hogy ezt a tudást most átadhatom a jövő milliomosainak és segíthetek nekik elkerülni a kellemetlen szituációkat.”

Az EuroMillions nyereménye és jelentkezési határideje most:

Mivel a jackpot kifizetés után az EuroMillions mindig egy “alacsonyabb”, 15 millió Eurós nyereménnyel indul újra, így gyakorlatilag mindig alaposan megéri játszani rajta. Ne halogasd, vásárold meg a szelvényed most és nyerd meg a Forintban mindig többmilliárdos összeget!

Az európai EuroMillions lottó aktuális főnyereménye: -