Soha fel nem vett lottónyeremények II

Folytatjuk sorozatunkat a fel nem vett lottónyereményekről. Remélhetőleg ez a történet is vidám véget ér majd! De lássuk a részleteket.

A brit Nemzeti Lottó keresi azt a Lotto Millionaire Raffle nyertest, aki még nem jelentkezett a nyereményéért.

Minden héten két nyertest sorsolnak ki a Lotto Millionaire Raffle játékon, viszont májusban a szerencsések számát megduplázták, és szerdánként és szombatonként is 2-2 játékos számai nyertek. Viszont a május 7-ei húzás után még mindig várják az egyik játékost, hogy észbe kapjon, hogy az ő szelvénye nyert és jelentkezzen az összegért.

A Flintshire-ben feladott szelvények tulajdonosait kérik, hogy mielőbb ellenőrizzék le a Lotto Millionaire Raffle játékon megjátszott számaikat, hogy kiderüljön, melyikük a titokzatos nyertes.

Annyi már biztos, hogy a nyertes szelvényt Flintshire-ben adták fel. Minden megjátszott szelvény kap egy Lotto Millionaire Raffle kódot (sorszámot), a jegyre nyomtatva. A május 7-ei nyertes kód a PINK 6132 2213 és a tulajdonosnak 2016. november 3-áig van lehetősége jelentkezni a nyereményért.

Ha senki nem mutatja fel a szelvényt a megszabott határidőn belül, a nyeremény összegét a brit Nemzeti Lottó különböző jótékonysági projektekre fogja fordítani az Egyesült Királyság területén.

A Nemzeti Lottó szóvivője a következőt nyilatkozta:

- Mindent megteszünk, hogy megtaláljuk a nyertes szelvény tulajdonosát, hogy átadhassuk neki a nyereményt – ez az összeg egy nagyszerű esély lehet, hogy valakinek jobbá tegyük az életét. Kérünk minden játékost, akik itt vásároltak lottószelvényt, hogy ellenőrizzék még egyszer, vagy keressék meg, ha véletlen elkeverték. Nézzék meg a zsebeket, pénztárcákat, táskákat és a fotel alatt. Valaki épp a szerencséjén üldögél, és nem is tud róla! Már behűtöttük a pezsgőt és várjuk, hogy valaki besétáljon a nyertes szelvénnyel.

Minden lottóhúzás után 180 napja van a nyertesnek, hogy felvegye a nyereményt, ha fel tudja mutatni a szelvényt. Ha aggódik, hogy elveszíti a szelvényt, akkor ajánljuk, hogy nyisson egy fiókot partnerünk internetes lottó felületén, így biztonságosan tudja megjátszani a számokat, bármikor utána nézhet a húzásoknak és mindig értesítést kap, ha nyert! Regisztrációhoz

A világ top 6 lottója most! Tudta, hogy mindegyiken azonnal játszhat?