Jelentkezett végül a $425 milliós Powerball nyertes

A Powerball nyertes végül teljes összegű kifizetéssel $242 milliót vitt hazaA kaliforniai B. Raymond Buxton, a Powerball nyertes több, mint egy hónapot várt, hogy jelentkezzen a jackpot nyereményéért. A szerencsés férfi, aki végül jelentkezett és meg is kapta a 425 millió dollárját, végig nem fedte fel az identitását, hanem furfangosan eltakarva tartotta az arcát.

A nyereményéért a Kalifornia Lottó központjában, Sacramentoban jelentkezett. Mivel ez az egyedi nyeremény az eddigi legnagyobb Powerball kifizetések között van, talán emiatt is ragaszkodott Mr. Buxton az identitása titokban tartásához.

A fotózás alatt eltakarta az arcát a túlméretes csekkel, amit a nyereményéért jelképesen kapott. A pólóján a híres Star Wars karakter, Yoda mester látható, a póló továbbá stílusosan “nálam a Jedik szerencséje” felirattal van ellátva.

A Powerball nyertes szelvényt eladó benzinkútA titokzatos nyertes egy benzinkúton vette a szelvényt nem messze San Jose-tól.
A február 19-i szerdai sorsoláson az 1, 17, 35, 49, 54 számokat húzták, a Powerball szám pedig 34 volt, amelyek így rendre megegyeztek Mr. Buxton szelvényén található számokkal.

Az eredetileg $400 milliósnak indult fődíj a nagy vásárlói érdeklődés miatt még a sorsolás előtt $425 millióra emelkedett, ami teljesen szokványos az ilyen volumenű játékoknál, ahogy a lottótársaság képviselője elmondta. Russ Lopez, a társaság szóvivője szerint a nyertes az egyösszegű kifizetést választotta, ami így $242.2 milliót eredményezett számára.

A szelvényt értékesítő üzlet alkalmazottja és főnöke Mr. Singh is nagyon izgatottak, hiszen úton van feléjük az az 1 millió dollár, ami a Powerball szabályai szerint az ekkora nyereményű szelvényt értékesítő üzletnek jár.

Te is szeretnél egy ilyen sztoriba keveredni?

Akkor nincs más dolgod, mint vásárolni egy Powerball szelvényt! A 3 tipposzlopos szelvény ára $15, ami kb. 3000 Ft.
A Powerball jackpot soha sem lehet kevesebb, mint $40 millió, így gyakorlatilag mindig alaposan megéri játszanod rajta. Ne halogasd, vásárold meg a szelvényt most és nyerd meg a Forintban mindig többmilliárdos összeget!

Az amerikai Powerball lottó aktuális főnyereménye: -

Ha szeretnél játszani, de nem tudod, mi a következő lépés, kezdheted itt!

Oszd meg, ismerjék meg a többiek is ezt a sztorit!