Powerball nyerőszámok videón – Powerball sorsolások – Powerball nyerőszámok

Powerball sorsolás videoEbben a rovatban a legfrissebb Powerball sorsolás videója látható, valamint az ezt megelőző sorsolás. A Powerball-t az egész világon játszani lehet online. Így jogos igény, hogy az amerikai sorsolások eredménye és maga a lottó sorsolás megnézhető legyenek az USA-n kívül is.

Van már Powerball szelvényed? Nincs? Tudtad, hogy mindössze $15-ért három tipposzlopot játszhatsz meg? Tudtad, hogy a jelenlegi nyeremény -? Szóval játékra fel! Hozzanak neked is szerencsét a Powerball nyerőszámok!

Legfrissebb Powerball nyerőszámok:

2023.01.21U.S. - Powerball nyerőszámok
Ez a játék jelenleg nem elérhető nálunk
5
14
19
46
64
22
Az amerikai Powerball lottó aktuális főnyereménye: -

Powerball sorsolás 2017. február 4.

Oszd meg, lássák mások is!

A powerball sorsolásokról

A Powerball nyerőszámok sorsolása hetente kétszer, szerdán és szombaton 22:59-kor történik, keleti idő szerint. A Powerball sorsolások helyszíne régen egy West Des Moines nevű város volt, Iowa-ban.
Amikor 2009 elején az országos játékhoz Florida állam is csatlakozott, a játék sorsolásának helyszíne megváltozott. Jelenleg a sorsolások Orlandóban, az Universal Studios épületében zajlanak. A videókon látható sorsolásokat felváltva Tracy Wiu, Elizabeth Hart, és Scott Adams vezeti.
Az országos játékhoz 2013 Áprilisában Kalifornia állam is csatlakozott. A játék a MUSL (Multi-State Lottery Association) azaz az Államközi Lottó Szövetség felügyelete alatt áll.

Powerball, Mega Millions és EuroMillions nyeremények most

A gombra kattintva máris szelvényt vásárolhatsz! Ha a Powerball szelvényvásárlás menete érdekel, akkor ez az írás szól neked: online szelvényvásárlás

Előző Powerball nyerőszámok

Powerball sorsolás 2017. február 1.