Európa EuroJackpot lottó

EUROJACKPOT, az új európai lottó bemutatkozik

Az EuroJackpot lottó Európa új lottója, amit jelenleg 8 országban lehet kapni, de nálunk bárki játszhatja. Ez a lottó magas főnyereményeket és nagy nyerési esélyeket kínál 12 különböző nyerőosztályban.

EuroJackpot , az új európai lottó történelme

Euro-JackpotAz EuroJackpot Európa legfiatalabb lottója, 2011-ben alakult az európai lottók amszterdami csúcstalálkozóján. Az első résztvevő országok Németország, Finnország, Dánia, Szlovénia, Olaszország és Hollandia volt, de később a sikeres tárgyalások következményeként Spanyolország és Észtország is csatlakozott. Így állt össze a jelenlegi nyolc ország. Az Eurojackpot elindult és nyitva tartja kapuit más országok csatlakozása előtt is. Ez első Eurojackpot húzásra 2012. március 23-ám került sor Helsinkiben, Finnországban.

Ez eddigi rekord nyeremény az Eurojackpot lottón nem sokkal egy éves születésnapja után esett meg, ugyanis 2013. április 12-én 45 millió Eurót vihetett haza a szerencsés nyertes. Egyébként az EuroJackpot jelenlegi nyereménye jelenleg -.

Az EuroJackpot maximális nyereménye €90 millió, a minimum pedig €10 millió

Az EuroJackpot maximális nyereménye €90 millió, a minimum pedig €10 millió

EuroJackpot Lottó szabályai

Az EuroJackpot-on úgy játszhatsz, hogy ki kell választanod 5 számot 1 és 50 között, valamint két pótszámot 1 és 8 között. A pótszámok teszik lehetővé a különböző kiegészítő nyereményeket és természetesen az EuroJackpot telitalálathoz is kellenek.

A húzás minden kedden és pénteken, magyar idő szerint 18:00-kor Helsinkiben, Finnország fővárosában van. A szelvények értékesítése 3 órával a húzás előtt ér végett. Oldalunkon az eredmények a húzás után nem sokkal már láthatóak. A legutolsó EuroJackpot sorsolás eredménye:

2023.01.20Europe - EuroJackpot nyerőszámok
Ez a játék jelenleg nem elérhető nálunk
1
12
15
31
47
9
10

EuroJackpot lottó sorsolás archívum

Ha az összes régi EuroJackpot sorsolás eredményére kíváncsi vagy, látogasd meg partnerünk, a lottozo.com EuroJackpot nyerőszámok oldalát!

Nyerési esélyek az EuroJackpot lottón

Woman win EuroJackpotHogy hazavidd az EuroJackpot lottó főnyereményét, az 5 fő számot és a két pótszámot kell egyidejűleg eltalálnod.

Az Európai lottó 12 nyerőosztályban biztosít nyereményeket. A főnyeremény 10 millió Eurónál indul. Ha senki sem viszi el, akkor az tovább halmozódik, amíg el nem éri a 90 millió Eurós felső limitet. Az EuroJackpot nyereményei adómentesek.

A főnyeremény besöpréséhez a nyertesnek személyesen kell bemutatnia a nyertes szelvényt a lottó németországi főhadiszállásán. Ha valaki nálunk nyer, akkor természetesen a szelvényét a kezébe kapja, de igazából az ügyintézés minden lépéséhez segítséget és támogatást kap.

Azok a játékosok akik szeretik az európai lottókat, játszhatnak még  az EuroMillions lottón vagy az olasz SuperEnalotto játékon is.

Tetszett? Oszd meg!

Az EuroJackpot hivatalos weboldala: EuroJackpot Italy

Az EuroJackpot nyereménye és jelentkezési határideje most

Mivel a jackpot kifizetés után az EuroJackpot mindig egy “alacsonyabb”, 10 millió Eurós nyereménnyel indul újra, így gyakorlatilag mindig megéri játszani rajta, hiszen 3 milliárd Forintnál kisebb főnyeremény így nem képzelhető el. Ne halogasd, vásárold meg a szelvényed most és nyerd meg a Forint milliárdokat!

Az európai EuroJackpot lottó aktuális főnyereménye: -

 

Európai lottók: az EuroJackpot, EuroMillions és SuperEna főnyereményei jelenleg

Ha felkeltette az érdeklődésed az online lottó, akkor itt kezdheted az ismerkedést az online lottózással! Sok szerencsét hozzá!

Tetszett? Oszd meg!