Regisztráció

A regisztrációhoz és a “lottó fiók” megnyitásához a szükséges képernyő egy új ablakban fog megnyílni!

Ha még soha nem játszottál a LOTTER weboldalán nemzetközi lottókon, akkor először regisztrálnod kell, melynek során néhány, a belépéshez szükséges személyes adatot kell megadnod. Ez nem kerül pénzbe, de ekkor még nem is játszhatsz.

Ha játszani is szeretnél, a nyeremények kifizetéshez szükséges adatokat is meg kell adnod, amit úgy hívunk, hogy lottó fiók nyitás. Ahhoz, hogy valódi szelvényt vásárolj, amellyel a milliárdokért játszhatsz majd, meg kell nyitnod és fel is kell töltened valódi pénzzel a lottó fiókodat!

A lottó fiókodba bármikor beléphetsz a regisztrációnál megadott azonosító és jelszó segítségével. Itt található a LOTTER rendszere által nyilvántartott egyenleged, amely szelvények vásárlására alkalmas, illetve ide kerülnek a nyereményeid is. Akkor játszhatsz, amikor csak akarsz, a lottó egyenleged erejéig. A lottó egyenleged egy részét vagy az egész összeget pedig bármikor bankszámládra vagy bankkártyádra utaltathatod. Egyszerű nem? Vágj bele most!

A következő képernyőt látod most:

(Persze, csak ha rákattintottál az előző részben levő gombra!)


A képernyő felső, OPEN YOUR FREE ACCOUNT részén az alábbi öt mező megadása szükséges:

First Name: keresztnév, a vezetéknevedet később kell megadni.

Username: a rendszerben használt felhasználói név, kisbetűkkel. Ezzel és a jelszóval tudsz majd később belépni. Vedd figyelembe, hogy több millió regisztrált játékosunk van, így az egyszerű és rövid nevek, mint pl: „joe” már foglaltak lesznek! Találj ki egy számodra könnyen megjegyezhető, de alkalmas felhasználói nevet!

Password: Jelszó, amit érdemes felírnod még valahova. Nincs megkötés a jelszó hosszára, összetételére vonatkozóan. Ékezetes betűket és speciális írásjeleket nem javaslunk, mert ezeket nem minden esetben lehet ugyanúgy megadni később.

Repeat Password: az előzőleg megadott jelszó, még egyszer.

Email address: e-mail címed, amit a leggyakrabban nézel. Lehetőség szerint a freemail, citromail, hotmail, stb. ingyenes levelezők kerülendőek, mert az általunk küldött fontos levelek – pl. a nyereményedről szólóak – ezeknél könnyen a SPAM (levélszemét) mappában kötnek ki. A gmail levelező vagy egyéb levelezők inkább ajánlottak. De ha be tudod állítani a leveleződet, hogy ne tekintse levélszemétnek aLOTTER által küldött leveleket, (ezek mindig a …@thelotter.com címről érkeznek) akkor az is jó lesz. Még egy utolsó megkötés: egy e-mail címmel csak egyszer lehet regisztrálni a LOTTER rendszerében.

Miután kitöltötted a mezőket, nyomd meg a SIGN UP gombot!

Ha valami nem volt rendben, akkor a megfelelő mező mellett piros hibaüzenet lesz. A legáltalánosabb hibák: van már ilyen felhasználói név vagy e-mail cím, a két jelszó nem egyezik, vagy valamelyik mezőt üresen hagytad.

Ha kell, javítsd a hibát, ellenőrizd a mezőket és ismét nyomd meg a SIGN UP gombot!

Ha minden rendben volt, akkor a következő üzenetet kapod:


Ezután a képernyő az aktuális nyereményekre vált:


Ezzel kész is van a regisztráció, de a lottó fiók még nem nyílt meg! A lottó fiókod további adatait az első egyenleg feltöltés alkalmával kell megadni. Fizess be most, folytasd a következő “Fiók nyitás / feltöltés” résszel!

(Kaptál a LOTTER-től egy angol nyelvű üdvözlő levelet. Vedd fel ezt a küldő címet is a megbízható feladók közé, mert rendszeresen tájékoztatni fognak a nagyobb nyereményekről, akciókról. Bár a levelek angol nyelvűek, de pl. “$70.000.000 Powerball” az minden nyelven azt jelenti, hogy 70 millió dollár a Powerball főnyereménye, nem igaz?!