Nyeremény kifizetés

A nyeremények a Real Money (valódi pénz) egyenlegedet növelik. A LOTTER szabálya az, hogy a valódi pénz egyenlegedet bármikor teljes összegben felveheted. (Az aktuális egyenlegedet itt kérdezheted le.)

Nyeremény kifizetés

Belépés után az egyenleged kifizetéséhez 
Általános tudnivalók a nyereményekről

LOTTER a nyerést követően néhány munkanapon belül a lottó fiókodra automatikusan jóváírja a kisebb nyereményeket, amelyek nem érik el a 2.000€összeget. Ezen összeghatár fölött kapcsolatba lépnek veled e-mailben és telefonon is, hogy a kifizetéshez szükséges lépéseket együtt megtegyétek.

Kifizetni a Real Money (valódi pénz) egyenlegedet lehet. Amennyiben az egyenleged nem éri el a legalább 10€-t akkor nem is érdemes a kifizetésbe belekezdened.

Kis, néhány tíz € értékű nyereményeket a bankkártyádra, Neteller vagy Moneybookers számládra lehet kérni. A tranzakció 1-3 nap alatt megtörténik.

Közepes, 50€-t meghaladó egyenleg esetén már a bankszámlára utalás is kérhető, ami 5-10 munkanapig is eltart.

2.000€ feletti nyereményeknél kizárólag banki átutalás vehető igénybe, de az eredeti lottószelvényt is meg lehet kapni. (Ebban az esetben az eljárás már országonként eltérő.) De természetesen a lottó fiókon keresztül minden nyeremény elintézhető, a lottó főnyeremény felvételének bonyolítása is.

40.000€-t meghaladó nyeremény esetében egy speciális verifikációs eljárás szükséges. Ez egy fényképes igazolvány és a lakcímedet igazoló dokumentumok szkennelését és beküldését jelenti. Ezután személyesen kell intézned a többit. A LOTTER hozzájárulhat útiköltségedhez és egyéb kiadásaidhoz. A részletes eljárást telefonon tudja meg a szerencsés nyertes. Ekkora nyeremény kifizetése a LOTTER történetében már többször megtörtént, román, amerikai, dél-afrikai nyertesek részére is.

Belépés után az egyenleged kifizetéséhez kattints ide!

Ha nincs elegendő kifizethető egyenleged, akkor az alábbi képernyő fog megjelenni:


Ha van elegendő kifizethető egyenleged, akkor ez a képernyő fog megjelenni:


Attól függően, hogy mekkora a lottó fiók egyenleged, különféle kifizetési módszerek közül válogathatsz. Ebben a példában 50€ feletti egyenleg van, így az összes kifizetési módszer lehetséges.

Ebben a leírásban három példát adunk:
1. Kifizetés bankkártyára itt
2. Kifizetés moneybookers/skrill számlára itt
3. Kifizetés bankszámlára itt

Példa: 100€ kifizetése bankkártyára

A bankkártyás fizetéshez a  Payment Method  választólistából a megfelelő bankkártyát ki kell választanod (esetleg több is lehet, ha már több bankkártyáról fizettél be):


Ezután meg kell adni a kifizetendő összeget, majd a WITHDRAW gombot megnyomni:


Ez egy ellenőrző képernyő, ( REVIEW YOUR WITHDRAWAL ) ahol át lehet tekinteni a bankkártyára utalás főbb adatait. A bankkártya utolsó négy számjegye alapján ellenőrizd, hogy erre a kártyáragondoltál-e. Ellenőrizd az összeget is.

Amennyiben javítani akarsz az összegen, a PREVIOUS gombot nyomd meg.

Amennyiben minden rendben van, a CONFIRM gombot kell megnyomnod.

GRATULÁLOK!
Ezzel a kifizetés kész, az összeg 1-3 munkanapon belül a kiválasztott bankkártyádon megjelenik! Az összegből a LOTTER semmit sem von le, ellenben a bankod alkalmazhat valamennyi jutalékot a beérkező összegre, így esetleg valamivel kevesebb pénzt kaphatsz.

A kifizetés részleteit ki is nyomtathatod a PRINT gombra kattintva.

Példa: 250€ kifizetése Moneybookers / SKRILL számlára

Amennyiben a  Payment Method  választólistában a Moneybookers is szerepel, úgy ezt a fizetési módot is választhatod. Akkor fog szerepelni a listán, ha befizetésnél már használtad a Moneybookers számládat.

Add meg a kifizetendő összeget és nyomd meg a WITHDRAW gombot!


Ez egy ellenőrző képernyő, ( REVIEW YOUR WITHDRAWAL ) ahol áttekintheted a Moneybookers számládra utalás főbb adatait. Ellenőrizd az összeget is.

Amennyiben javítani akarsz, a PREVIOUS gombot nyomd meg.

Amennyiben minden rendben van, a CONFIRM gombot kell megnyomnod.

GRATULÁLOK!
 

Ezzel a kifizetés kész, az összeg 1-3 munkanapon belül a Moneybookers/SKRILL számládon megjelenik! A LOTTER nem von le az összegből semmi jutalékot, de tapasztalataink szerint a Moneybookers sem. Amennyiben eltérő devizában vezeted a LOTTER és a Moneybookers számládat, úgy az alkalmazott keresztárfolyam általában kedvező lesz.

A kifizetés részleteit ki is nyomtathatod a PRINT gombra kattintva.

Kifizetés bankszámlára

Ezt a kifizetési módot csak 50€ feletti és 40.000€ alatti összegekre lehet kiválasztani a Payment Method  választólistából. Amennyiben nincs a számládon legalább 50€, úgy ez az opció nem jelenik meg.

Természetesen ehhez a kifizetési módhoz rendelkezned kell egy bankszámlával. Ez Forintban vezetett számla is lehet természetesen. Bármilyen és bárki nevén levő bankszámlát megadhatsz, desaját érdekedben lehetőleg a saját bankszámládat használd!

A hazai bankok magas jutaléka miatt (tipikusan 10-50€) csak a több száz Euró értékű nyereményeket érdemes felvenni bankátutalással.

A “Bank Transfer” kiválasztása és az összeg beírása után nyomd meg a WITHDRAW gombot!


Az egyes sorok kitöltése a következő:
Account Holder: A számlatulajdonos személy neve, akié a bankszámla.Branch Address: A számlavezető bankfiók címe. (Utca, hsz.)Branch City: A város, ahol a számlavezető bankfiók van.

Branch Zip Code: A számlavezető bankfiók irányítószáma.

Branch Country: A számlavezető bank országa. Kiválasztandó a listából.

IBAN No.: Bankszámlaszám, IBAN formátumban. (Magyarországon “HU”-val kezdődő hosszú számsor.) A bankkivonaton általában szerepel, de ennek hiányában a számlavezető banktól kell megkérdezni.

Bank Name: A számlavezető bank neve. (OTP, Erste, Raiffeisen, stb.)

SWIFT Code/Bank Code: A számlavezető bankfiók SWIFT kódja. Ez a szám beszerezhető a bankkivonatról, vagy a számlavezető bankból.

Az adatok kitöltése és ellenőrzése után nyomd meg a NEXT gombot!

A képernyőn az átutalás főbb adatai láthatóak, ellenőrzési céllal.

Amennyiben javítani akarsz, a PREVIOUS gombot nyomd meg.

Amennyiben minden rendben van, a CONFIRM gombot kell megnyomnod.

GRATULÁLOK!
 

Ezzel a kifizetés kész, az összeg 5-10 munkanapon belül a bankszámládon megjelenik! (A gyakorlatban a hazai bankok lassúsága miatt 10 nap is előfordult már.) A bankod további jutalékot vonhat le az összegből, tipikus a 10-50€ közötti összeg. Emiatt ezzel a módszerrel csak több száz € vagy US$ felvétele javasolt.

A kifizetés részleteit ki is nyomtathatod a PRINT gombra kattintva.