Lottóhúzások eredményei

Kell-e rendszeresen nézni az eredményeket?

Természetesen lehet, de nem szükséges, mivel a LOTTER egyik fő előnye, hogy megteszi ezt helyetted!
Persze bármikor lekérdezheted nyertes szelvényeidet, vagy fogadásaidat.

A LOTTER a nyereményeid összegét automatikusan, levonások nélkül hozzáírja egyenlegedhez!
2.000€ feletti nyereményeknél az automatikustól eltérő eljárás van érvényben.

Lottóhúzások eredményei

A top 10 lottó frissebb eredményeit itt olvashatod:

A húzások eredményeinek táblázatos összefoglalásához 

A legutolsó húzási eredmények ebből a táblázatból olvashatóak ki. A lista sorrendjét a Lottery vagy a Date fejlécekre kattintva lehet átrendezni.

A név szerint rendezett lista kicsit becsapós, mert pl. az amerikai Powerball nem a “p” betűnél lesz, hanem az “u”-nál, mivel így van beírva: U.S. Powerball.

Date oszlop a számhúzás dátuma, európai idő szerint. (Ez az amerikai lottók esetében az időzónák miatt természetesen eltér azok tényleges sorsolásától.)

A listán olyan játékok eredményeit is nyomon lehet követni, amelyek az alacsony nyereményeik miatt nem játszhatóak meg a oldalon, mint pl. a Japán lottó.


A fenti táblázat egy gyors összefoglalás, de ha előző húzásokeredményére vagy kíváncsi, vagy az adott játék nyeremény osztályaira, akkor kattints rá az adott sorra!

Ebben a példában a U.S. Powerball játékot mutatjuk be:


Az ábránk tetején, a U.S. – POWERBALL WINNING NUMBERS felirat alatti választólistából a húzás száma/dátuma alapján ki tudsz választani egy tetszőleges, korábbi lottósorsolást.

A kiválasztás után kisvártatva megjelennek a választott sorsoláson kihúzott számokvalamint az egyes nyerőosztályokban kifizetésre került nyeremények is.