Játék a lottón

Hogyan vásárolhatsz szelvényt?

A LOTTER weboldalán a játékhoz először regisztrálnod kell, majd be is kell jelentkezned, ezen felül megfelelő befizetett egyenleggel kell rendelkezned. Ezek után már mehet is a szelvényvásárlás!

Játék

A LOTTER listájához de választhatsz egy játékot az alábbi listából is. Kattints a JÁTÉK gombra, amelyiken játszani szeretnél!

A megjelenő ablakban a következőket látod:

(Ebben a konkrét példában a vásárlást az Olasz Superenalottón keresztül mutatjuk be.)


Attól függően, hogy melyik lottót választottad, a képernyő egy kicsit eltérő lehet.

 Gyors összefoglalás, mit fogsz csinálni:

- ki kell választanod a  számokat  az összes tipposzlophoz
- ezután meg kell nyomnod a PLAY gombot
- ezután még jóvá kell hagynod a szelvényvásárlást

A szelvény ára levonódik a lottó fiókod egyenlegéből. Ezután a LOTTER megveszi a szelvényedet és beszkenneli. A húzás után kiértékeli és kiváltja a nyereményed, ami szintén a lottó fiókodra kerül.

Menjünk bele kicsit a részletekbe!

A felső táblázatban a játék főbb jellemzőit láthatod:

Ezek jelentése:
Lottery  - a lottó játék neve
Est.Jackpot  - a megnyerhető főnyeremény
Draw Date  - a sorsolás dátuma
Line Price  - egyetlen tipposzlop ára
Ebből következően a játék ára megegyezik ezzel az összeggel, szorozva a tipposzlopok számával. Ez az összeg kerül majd levonásra a lottó fiókod egyenlegéből.

A  Number Selector  számtáblázat és a mellette levő lottószelvény szolgál a tippek megadására.


Ennek használata:
Egyszerűen csak klikkelni kell a  számokra  a táblázatban és a kiválasztott számokautomatikusan beíródnak a szelvény következő üres helyére. Az összes tipposzlopot ki kell töltened!

 QUICK PICK  gomb automatikusan kitölti a szelvényt véletlenszerű számokkal.
 MY LUCKY NUMBERS  gomb egy előző tippedet ismétel meg, ha volt ilyen.
 CLEAR FORM  gomb kitörli a megadott tippeket.

Kombinációs játékok


Ebben a példában lehetőség van egyéb, kombinációs játékra is. Az alábbi játék típusok választhatóak ki:

5 LINES  - 5 normál tipposzlop
8 NUMS  - 8 szám teljes kombinációja*
9 NUMS  - 9 szám teljes kombinációja
10 NUMS  - 10 szám teljes kombinációja
11 NUMS  - 11 szám teljes kombinációja* A kombináció azt jelenti, hogy az általad megadott számok közül bármelyikeket is húzzák ki, az érvényes találatnak számít. A jóval esélyesebb kombinációs játékok természetesen többe kerülnek, de érdemes őket is kipróbálni!

Vessünk egy pillantást a képernyő aljára:

Miután kitöltötted a szelvényt, lehetőséged van több húzásra is előre megvásárolniazt. Ennek legfőbb előnye, hogy teljesen automatikusan történik majd minden: a szelvények megvásárlása, kitöltése és a nyeremények figyelése. Ráadásulkedvezményt is kapsz. Természetesen ezzel a lehetőséggel nem kötelező élned!


Az alapbeállítás a One-Time Entry, azaz egyszeri fogadás. A táblázatban választható 5, 10, 25, és 52 húzás, amelyek nem heteket, hanem sorsolásokatjelölnek. (Néhány külföldi lottót ugyanis a hazaitól eltérően hetente többször is húznak.) Az előfizetés során lényeges kedvezményeket kaphatsz: ebben a példában 10 húzás ára előre kifizetve €60.00, a megtakarítás pedig 20% az egyenkénti árhoz képest.

Nem marad más hátra, mint a fogadás kifizetése a lottó fiókod egyenlegéből!

A folyamat a PLAY gomb megnyomásával kezdődik. A gombot megnyomva egy ellenőrző képernyőre jutsz, ahol mindent áttekinthetsz ismét:


ténylegesen levonásra kerülő összeg, a fogadásod ára minden esetben a  Total  rovatban van feltüntetve legalul. Előfordulhat, hogy a fogadásra kedvezményt, visszatérítést kapsz. A fogadást aCONFIRM gomb megnyomásával hagyod jóvá. A gomb megnyomása után a következő képernyőt kapod:


Ez a köszönő képernyő azt jelenti, hogy minden sikerült. Nincs több teendőd a fogadással kapcsolatban! Mostanra következő dolgok történtek meg:

- a fogadás összege levonásra került a lottó fiókod egyenlegéből
- a szelvényt visszavonhatatlanul megvetted
- a szelvényed meg lesz vásárolva az adott országban

GRATULÁLOK!
Sikeresen megvásároltad a szelvényt! Ha akarsz még más lottón is játszani, akkor kezdheted elölről!

FIGYELEM! EZT ÉRDEMES TUDNI, MERT FÉLREÉRTHETŐ!
Előfordulhat, hogy a sikeres vásárlást visszaigazoló képernyő alján különféle ajánlatok jelennek meg, SUBMIT gomb kíséretében! A kedvezményes ajánlatok csupán felajánlások, nem kötelező velük élni.

Egy ilyen tipikus ajánlatra mutat példát a következő ábra.

A Subscribe to this lottery azt jelenti, hogy “előfizetés erre a lottóra”. Amennyiben ez van kiválasztva, és a SUBMIT gombot megnyomod, úgy a következő 9 alkalommal is teljesen automatikusan meg fogja vásárolni a rendszer a szelvényt, ugyanazon a módon kitöltve. Ez mindig az adott vásárlásnál kerül levonásra a lottó egyenlegedből, nem előre. Minden 10. vásárlás ingyenes!

A Subscribe to theBig azt jelenti, hogy “előfizetés a legnagyobb nyereményű lottóra”. Amennyiben ez van kiválasztva, és a SUBMIT gombot megnyomod, úgy a következő 9 alkalommal a rendszer teljesen automatikusan meg fogja vásárolni azt a szelvényt, amivel éppen a legtöbb pénzt nyerheted. Ennek ára mindig az adott vásárlásnál kerül levonásra a lottó egyenlegedből, nem előre.Minden 10. vásárlás ingyenes!

ÖSSZEFOGLALVA: Nyugodtan élj ezekkel a kedvezményes lehetőségekkel!

Ezt azért tartottuk fontosnak elmondani, mert előfordulhat, hogy valaki úgy nyomja meg az itt levő SUBMIT gombot, hogy nem tudja, hogy ezzel további kilenc szelvény megvásárlására kötelezi el magát. Ebben az esetben nyilván meg is lepődik, hogy a lottó egyenlege terhére további szelvényvásárlások történnek, automatikusan.

Azonban ennek tudatában és a  kedvezményeket tekintve az előfizetéses játék kifejezetten ajánlott!

A lottóhúzások megtörténtével automatikusan ellenőrzésre kerül, hogy nyertél-e. De ettől függetlenül bármikor megnézheted az eredményeket, az ehhez tartozó segítséget itt találod.