Fiók nyitás / Feltöltés

Az első egyenleg feltöltéshez, azaz a lottó fiók megnyitásához  a szükséges képernyő egy új ablakban fog megnyílni!

(Előfordulhat, hogy ha nem vagy belépve, akkor a regisztrációnál megadott felhasználói nevedet és jelszavadat kell előbb megadni.)

A megjelent képernyő tetején az alábbiakat látod:


Teendőd: nyomd meg a DEPOSIT gombot!

Ezeket az adatokat csak egyszer kell megadnod, mivel ezután a rendszer megjegyzi. Később ki tudod majd javítani őket, ha változnak.

Az alábbi részben végigvezetünk a lottó fiók nyitáson és megejted az első egyenleg feltöltést is, ami után éles szelvényeket vásárolhatsz!

A fenti DEPOSIT gomb megnyomása után megjelent képernyő ilyen lesz:


Az alábbi adatokat kell megadnod:

Last Name: ide csak a vezetékneved kerül. (Amennyiben Dr. előtagot használsz, vagy több vezetékneved van, akkor azt itt add meg. A keresztneved már megadtad a feliratkozásnál (ez a First Name mező volt), így most a rendszerben a teljes neved megvan.)

Street: ide a lakcímkártyádon szereplő lakcím adatok kerülnek (út, utca, tér, stb. és a házszám, emelet, ajtó.)

City: ide a hivatalos lakcímednek megfelelő város kerüljön.

Zip Code: ide a lakcímkártyád szerinti postai irányítószám kerüljön.

Country: az ország, ahol élsz. Elképzelhető, hogy ez a mező már ki van töltve azzal az országgal, amelynek területéről regisztrálsz. Ha nincs kitöltve, úgy bármelyik országot kiválaszthatod, de az itt megadott ország egyezzen meg a hivatalos irataidban szereplő lakcímed országával.

Birthday: ide a születésnapod kerül. Szépen válaszd ki a napot, hónapot és évet, ebben a sorrendben. A rendszer ellenőrzi, hogy elmúltál-e 18 éves.

Phone No: ide a vezetékes telefonszámod írd, amit kötelező megadni. Ha nincs, vagy nem akarod megadni, akkor a mobil telefonszámod is jó lesz. A telefonszámot +36… alakban add meg! Fontos tudnod, hogy senki sem fog felhívni, csak abban a kivételes esetben, ha netán elmulasztanád nagyobb nyereményedet felvenni. (Természetesen a nyereményedet nem tudod elveszíteni, mivel a LOTTER ügynökei gondoskodnak arról, hogy minden nyereményedet kifizessenek és az hozzád kerüljön, megnövelve egyenlegedet!)

Mobile No: ide a mobil telefonszámod kerüljön. Ugyanaz vonatkozik ide is, mint amit elmondtam a vezetékes telefonszámnál.

Keep me posted Amennyiben a pipát bekapcsolva hagyod, a LOTTER angol nyelvű hírlevelet és nagyobb nyereményekről szóló üzeneteket fog e-mail címedre küldeni. Érdemes ezeket megkapnod még akkor is, ha nem tudsz angolul, mivel egy nagybetűs€120 millon szöveg minden nyelven érthető és önmagáért beszél!

Billing details are the same as my personal details Ez azt jelenti, hogy a megadott lakcímed azonos a számlázási címmel. Hagyd így a pipát, hacsak nem akarsz eltérő számlázási címet megadni.

Amennyiben az összes fenti mezőt megfelelően kitöltötted és átnézted, úgy nyomd meg a narancssárga NEXT gombot!

(Az esetlegesen pirossal megjelenő hibákat ki kell javítanod. A leggyakoribb hibák: valamilyen mezőt üresen hagytálnem pontosan megadott adatok, esetleg nem vagy még 18 éves)

A következő képernyőn a feltöltés módját kell megadnod:


SELECT YOUR PAYMENT METHOD - válaszd ki, hogy milyen módon kívánod a jelenleg nulla egyenlegű lottó fiókodra az első feltöltést megejteni!

A feltöltés módjának kiválasztásához klikkelj a feltöltési módnak megfelelő kis karikába. Ez lehet a felsorolt VISA, MasterCard, Diners Club, JCB bankkártyák egyike, de Skrill/Moneybookers vagy NETELLER elektronikus számla is.

Amennyiben NETELLER vagy Skrill számlát választasz, akkor a következő képernyőn már csak a jól ismert azonosító kódokat kell megadnod, így add meg ezeket és ugord át a leírásnak a következő, bankkártyás részét.

Amennyiben bankkártyát kívánsz használni, készítsd elő a kártyát és válaszd ki a képernyőn a típusát! A rendszer csak akkora összeggel nyitja meg a fiókodat, amit kicsit később meg fogsz majd adni, tehát most még nem történik terhelés! Itt nincsenek rejtett terhelések, összegek, jutalékok, „apró betűs” részek.

Miután kiválasztottad a kártyád típusát, haladj tovább a leírásunk szerint:

Nyomd meg a narancssárga NEXT gombot!

Bankkártya kiválasztása esetén egy ehhez hasonló képernyőre kerülsz:


Ebben a példában a MasterCard bankkártyát választottunk, de a többi esetben is hasonlóak a megadandó adatok.

Card No.: ide a bankkártyád száma, egyben, szóközök és kötőjelek nélkül

Expiration Date: ide a kártya lejárati dátum kerül. Ez más néven az a hónap és év, amíg a kártyád érvényes. (A rendszer nem fogad el olyan kártyát, ami a tárgyhónapban jár le, vagy már azt megelőzően lejárt.)

Card Holder: ide a kártyán szereplő nevet add meg csupa nagybetűvel, ékezetek nélkül. (Ez lehet eltérő is a regisztrációnál megadott névtől, így valaki más kártyáját is használhatod, ha az illető beleegyezett. A nyeremény azé lesz, aki a fiókot megnyitotta, akinek a személyes és lakcím adatait megadtad. Pont emiatt fizetéshez nem csak a saját kártyádat használhatod, hanem családtagodét, barátodét is.)

CVV Number: ide a kártya hátoldalán szereplő három vagy négy számjegyből állóbiztonsági kód kerül.

Currency: ide azt a valutanemet válaszd ki a listából, amilyen valutában az elszámolást szeretnéd. Ez lehet eltérő a kártya valutanemétől, ami általában Forint. De egy Euró alapú kártya esetében célszerű itt is eurót választani. Én a Forint alapú kártyák esetében a Dollár elszámolást javaslom, mivel a legtöbb nagy nyereményű lottó játék amerikai. Természetesen Euró, vagy Angol Font is választható, tetszés szerint.

Amennyiben az összes fenti mezőt megfelelően kitöltötted és átnézted, úgy nyomd meg a narancssárga SUBMIT gombot! (Az esetleges pirossal megjelenő hibákat ki kell javítanod. A leggyakoribb hibák: valamilyen mezőt üresen hagytál,nem pontosan megadott adatok, valamint egy bankkártyát csak egy lottó fiókhoz lehet használni.)

Ez a képernyő a tényleges befizetés. Itt kell megadnod, hogy mekkora összeggel töltöd fel lottó egyenlegedet. Ha szelvényt akarsz most venni, akkor fizess be valamekkora összeget!


Ki kell választanod az összeget és a fizetés módját:

Payment Method azaz a fizetés módja. Itt az a fizetőeszköz áll, amit az előbb a regisztrációnál megadtál. A későbbiekben ezek bővíthetőek, így itt egy listát találsz, amiből választhatsz.

Amount válaszd ki a listából valamelyik előre megadott összeget.
(Az 50€, 100€ és magasabb összegek akár hónapokig is elegendőek, illetve kombinációs szelvények vásárlását is lehetővé teszik egyes kiemelt játékokon. Emiatt javasoljuk az 50€ vagy nagyobb kezdeti feltöltést.)

A tényleges fizetés áttekintéséhez a DEPOSIT gomb megnyomásával tudsz továbblépni. Ha megnyomod, a következő ellenőrző képernyőre jutsz:


Mivel pénzről van szó, egy utolsó jóváhagyás szükséges a tényleges fizetéshez.Ha az összeg és a fizetési mód megfelelő, akkor a CONFIRM (Megerősítés) gomb megnyomásával tudsz ténylegesen fizetni.

A gomb megnyomására a fizetési tranzakció azonnal megtörténik és a választott összeg azonnal a lottó fiókod egyenlegét növeli meg, a bankkártyádról pedig levonásra kerül. Ez a pénz már jó helyen van, jó úton vagy egy hatalmas főnyeremény felé! (A fenti példa 50€ befizetését mutatja.)


Sikeres fizetés esetén a fentihez hasonló üzenetet fogsz kapni.  Ezzel a lottó fiókod egyenlegének feltöltése kész, már töltheted is ki a szelvényeket!

Megveszem a szelvényt most!
Amennyiben nincs megfelelő fizetési fedezet, vagy egyéb technikai okok miatt nem lehetséges a fizetés, úgy a következő üzenetet fogod kapni:


A  CONFIRM  gomb megnyomásával a rendszer ismét megpróbálja a terhelést. A képernyőn látható PREVIOUS gomb megnyomásával visszatérhetsz az összeg kiválasztásához, és választhatsz kisebb feltöltési összeget, vagy más fizetési módot, ha már megadtál olyat.

Ha sikerült befizetned, a szelvény vásárlás leírásával folytasd!