Egyenleg feltöltés

Mikor kell egyenlegedet feltölteni?

A LOTTER weboldalán belépés után a felső sorban bármikor megtekintheted a játékra fordítható egyenlegedet. Amennyiben játszani szeretnél és ez túl kevés, vagy nulla, akkor kövesd a továbbiakat!

Egyenleg feltöltés menete

Belépés után az egyenleged feltöltéséhez 

Itt azt kell megadnod, hogy melyik fizetési módon és mekkora összeggel töltöd fel lottó egyenlegedet.


Ki kell választanod az összeget és az egyenleg feltöltés módját:

Payment Method azaz a fizetés módja. Itt az a fizetőeszköz áll, amit az előbb a regisztrációnál megadtál. A későbbiekben ezek bővíthetőek, így itt egy listát találsz, amiből választhatsz.

Amount válaszd ki a listából valamelyik előre megadott összeget.
(Amennyiben Dollár alapon regisztráltál, akkor a lista is US$ alapú lesz.) Az 50€, 100€ és magasabb összegek tovább elegendőek, illetve kombinációs szelvényekvásárlását is lehetővé teszik egyes kiemelt játékokon.

A tényleges fizetés áttekintéséhez a DEPOSIT gomb megnyomásával tudsz továbblépni. Ha megnyomod, a következő ellenőrző képernyőre jutsz:


Mivel pénzről van szó, egy utolsó jóváhagyás szükséges a tényleges fizetéshez.Ha az összeg és a fizetési mód megfelelő, akkor a CONFIRM (Megerősítés) gomb megnyomásával tudsz ténylegesen fizetni.

A gomb megnyomására a fizetési tranzakció azonnal megtörténik és a választott összeg azonnal a lottó fiókod egyenlegét növeli meg, a bankkártyádról pedig levonásra kerül. (A fenti példa 50€ befizetését mutatja.)


Sikeres fizetés esetén a fentihez hasonló üzenetet fogsz kapni. Ezzel a lottó fiókod egyenlegének feltöltése kész, már töltheted is ki a szelvényeket!

Szelvényvásárláshoz katt ide!

Amennyiben nincs megfelelő fizetési fedezet, vagy egyéb technikai okok miatt nem lehetséges a fizetés, úgy a következő üzenetet fogod kapni:


A  CONFIRM  gomb megnyomásával a rendszer ismét megpróbálja a terhelést. A képernyőn látható PREVIOUS gomb megnyomásával visszatérhetsz az összeg kiválasztásához, és választhatsz kisebb feltöltési összeget, vagy más fizetési módot, ha már megadtál olyat.