Hogyan vásárolhatsz szelvényt külföldi lottóra online?

winner_girl

Az online lottószelvény vásárlás legális, biztonságos és Magyarországról is lehetséges – így lehetne egy mondatban összefoglalni.

Nem kell külföldre utaznod, hogy megnyerd valamelyik külföldi álomnyereményt. A karosszékből online vásárolhatsz szelvényt bármelyik külföldi lottóra.

A legnagyobb múltú lottószelvény webáruház, a Lotter áll rendelkezésedre, ahonnan beszerezheted a szelvényeket, amit megvásárolnak egy hagyományos lottózóban, lefotózzák és láthatod a webirodádban. Eddig 1849265 nyertes részére 11.7 milliárd Ft került kifizetésre, így lépj tovább nyugodtan, bizalommal!

Ismerd meg partnerünket, az online lottó legmegbízhatóbb internetes portálját!

lotter_big

A Lotter több, mint tíz éve szolgáltat rendületlenül, minden nyereményt korrektül kifizetve, köztük százmilliós nagyságrendűeket is, nem véletlen, hogy eddig 11.7 milliárd Forintnak megfelelő nyereményt fizettek ki összesen. A tizenhárom nyelvű portál hamarosan magyarul is elérhető lesz, előreláthatólag 2014 első negyedévében.

Az alábbi leírás részletesen bemutatja az oldalt. Már 5 perc múlva saját szelvényed lehet! De ha tudsz angolul és nem idegen a webáruházakban eligazodnod, akkor máris regisztrálhatsz és játékba lendülhetsz!

A Lotter használati leírás tartalomjegyzéke:

happy_girl