Egymillió dolláros online lottó nyertesünk

Közülünk szerintem nem sokan vannak, akik ne játszottak volna a MegaMillions lottó 656 millió dolláros főnyereményéért 2012 márciusban. Ilyen döbbenetes méretű főnyereménynek kevesen tudtak ellenállni, hiszen több mint fél milliárd dollárról volt szó.

B.U. egyike volt azoknak, akik a kispadról figyelték a MegaMillions őrületet, de aztán a tapasztalata arra ösztökélte az angol urat, hogy egy hónappal később kipróbálja a szerencséjét az amerikai lottón. Miután B.U. áprilisban elkezdett partnerünk, a LOTTER online lottózójában játszani, az álma, hogy milliomossá váljon, egy csapásra valóra is vált. Hamarosan megnyerte ugyanis az amerikai Powerball lottó második díját, ami akkor kereken 1 millió dollárt ért.

B.U. a nyereménye utáni interjúban elmondta: „Az egyik dolog, ami felkeltette az érdeklődésem, az az volt, hogy hallottam a MegaMillions hatalmas jackpotjáról a rádióban. Érdekelni kezdtek az amerikai lottók és ez vezetett oda, hogy rákerestem az interneten, hogy megtudjam, hogyan játszhatok én is az amerikai lottókon.”

A sors kegyeire bízta magát B.U., ugyanis az amerikai Powerball lottót játszotta meg és a nyerőszámok kiválasztására a „Gyors tipp” funkcióját választotta, ami a szelvény kitöltésénél automatikusan választ ki véletlenszerű számokat. Ezért a döntésért az élete végéig hálás lehet magának, mert ez vezetett el az 1 millió dolláros nyereményéhez.

A LOTTER ügyfélszolgálati csapata azonnal értesítette B.U.-t a húzás után, hogy nyert. A brit játékos vallomása szerint kis időbe telt mire kiheverte a sokkot, amit a hír hallatán kapott és el tudta fogadni, hogy valóban ekkora szerencse érte. „Először azt gondoltam csak viccelnek” – mondta B.U. Igazából a következő nap tudta csak élvezni a jó hír örömét. „A következő nap elég alaposan felébredtem reggel.” – mesélte B.U.

quick_pick

A QUICK PICK számválasztás esetén a tippeket a számítógép adja

B.U. nem csak abban a tekintetben mondható szerencsésnek, hogy eltalálta a nyerőszámokat, hanem az időzítése is pompás volt. Ugyanis 2012 januárjában, a Powerball lottó olyan változtatásokat vezetett be a szabályzatában, ami B.U. nyereményét is nagyban befolyásolta. Január előtt ugyanis egy második díj az US Powerball nyertesnek maximum 200 000 dollár lehetett. Ennek a szabálynak a megváltozása tette lehetővé, hogy pár hónapra rá B.U. ennek ötszörösét vihette haza második díj gyanánt.

A pech a szerencsében, ha B.U. még egy lépéssel továbbmegy és kiválasztja a Power Play nyereményduplázó funkciót is, akkor a nyereményét megduplázta volna, tehát 1 millió dollár helyett 2 milliót vihetett volna el.

B.U. élvezte az utazást Amerika egyik kedvenc vakációs helyére, Floridába, hogy felvegye a nyertes szelvényét a LOTTER irodájában és besöpörje a nyereményét. Miután hazatért a nyereménnyel egy pénzügyi tanácsadó segítségét kérte ki, hogy ő és felesége sokáig élvezhessék a nyereményének köszönhető jólétet.

B.U. nem csak egy nyertessé, de egy igazi lottó rajongóvá is vált, aki nem hagyja Fortuna asszonyát addig pihenne, amíg a markát nem üti egy újabb nagyobb nyeremény. Amikor azt kérdeztük tőle, mit üzen lottó játékos társainak, akkor nevetve azt válaszolta:

„Ne add fel, mert sosem tudhatod, mikor jön a nagy szerencse, ami mindig a meglepetés erejével fog megérkezni!”

Tetszett? Oszd meg!

A legnagyobb amerikai lottók főnyereményei jelenleg: