Tényleg mindenki játszhat?

Igen, a cél ez volt és sikerült is elérni. Függetlenül attól, hogy van-e erre pénze, vagy semennyije sincs, bárki lottózhat a GruppenLotto két hete indult csoportos lottó oldalán. Ez első hallásra annyira hihetetlen, hogy sokan csak szkeptikusan néznek és el sem hiszik, hogy ez itt és most történik az orrunk előtt az interneten.

A csatlakozáskor kapott ajándék pénzzel ugyanis teljesen ingyen lehet elindulni és játszani. Akár 10 különböző játékon is részt vehet bárki ebből az ajándék 500 Ft-ból. (Semmilyen kötelezettség vagy vállalás nem szükséges a játékos részéről, ami talán hihetetlen, de erről szól előző írásunk.) A nyereményeket már valódi pénzben írják jóvá, hiszen a GruppenLotto nyereményei minden esetben valódi forintokban értendőek. A kisebb nyeremények esetén persze ez csak pár valódi forint, de a telitalálat milliókat, tízmilliókat vagy akár százmilliókat hozhat bárkinek, aki beszáll. Aki mélyebben tud zsebbe nyúlni, van párezer forintja erre, az naponta indulhat az igazi, több tíz-, több százmilliós vagy milliárdos külföldi lottónyereményekért. Ezek a csoportos játékok 49 Ft-tól egészen akár 999 Ft-ig játszhatóak, az ár a csoport létszámától és a szelvények számától függ. Egy szokásos ötöslottó szelvény áráért azonban itt több tipposzloppal, sokszor többet fizető külföldi játékokon lehet indulni. Ez a csoport ereje!

Az elmúlt években sokat lehetett csalódni a különböző internetes ajánlatokban, így nem csoda, ha néhányan értetlenül és szkeptikusan állnak egy ilyen becsületesen és frappánsan kivitelezett ötlet előtt. De semmi baj, az idő megmutatja majd, hogy itt nyerni is lehet, ráadásul sokat is lehet. Hiszen egy komolyabb lottónyereményhez kitartás és rendszeresség kell, ezt sok millióan tudjuk már. De mivel itt sok szelvény, sok játékpozíció talál gazdára, természetesen állandóak a kisebb nyeremények, amelyek a sorsolást követően órákon belül szétosztódnak és a nyertesek egyenlegét gazdagítják.

Kényelem
Nincs is annál kényelmesebb, mint a karosszékből beszállni egy külföldi játékba, ami a játékos részéről egy kattintásnál többet nem is igényel, hiszen a többi már automatikus: a szelvények megvásárlását, figyelését, a nyeremények kiváltását és szétosztását már a GruppenLotto intézi, természetesen a játékosok éber figyelme által övezve. A megvásárolt szelvények és eredmények egyszerűen nyomon követhetőek, itt minden a játékosok kényelmét szolgálja és értékes idejét kíméli. A szervezők nem is remélték, hogy a magyar ember ennyire szereti a kényelmet és ennyire nagy tetszést arat majd a csoportos játék eme igen kényelmes módja.

Befizetés
A bankkártyás fizetés mellett olyan játékosoknak is lehetősége van a játékra, akik nem használnak bankkártyát, bankszámlájuk sincs, vagy épp van bankkártyájuk, de nem működik az oldalon. A házhoz rendelhető különböző címletű utalványokkal a számla azonnal feltölthető és ezeket az utalványokat átvételkor, készpénzben lehet kifizetni, már a megrendelést követő napon.

Pénzkereset
Sokan vannak, akik már egész csinos összegű jutalékra is szert tettek, a barátaik meghívása által, hiszen az élethosszig tartó 10% jutalékhoz csupán ennyi kell. Ki bónusz pénzt, ki pedig valódi pénzt kapott, hiszen a konkrét befizetések után már valódi pénz jár. Mellékjövedelem játékosan, nevetve, némi izgalommal körítve, a barátaink bevonásával, nos, úgy tűnik, hogy ez nagyon nagy tetszést aratott. Ki ne szeretne egy lottónyereményt megütni, Most úgy tűnik, hogy ez igen egyszerűvé, közelivé és könnyűvé vált. Csatlakozz te is és legyél részese az egyik nyertes csapatnak!