Miért szeretik a játékosok úgy a spanyol hivatalos lottót?

A La Primitiva világszerte még mindig a legnagyobb nyereményű lottók között van és az egyre csak felfelé kúszó 140 millió Eurós főnyereményével a nyár egyik legmelegebb lottószenzációjává tette a spanyol lottót.

Íme, néhány ok, miért imádják a játékosok Spanyolország legnagyobb lottóját.

A La Primitiva 17 héten keresztül 35 húzás után feltornázta magát az eddigi példátlan 40,7 millió Eurós főnyereményre, amivel elérte, hogy az egész lottóvilág a spanyol lottóról beszéljen. A 40,7 millió Euró 8,7 millió Euróval megelőzte a 32 millió Eurós januári rekordot ebben az évben.

A La Primitiva hosszútávfutása a lottók világában bebizonyította, hogy a jó lottó, mint a jó bor, idővel beérik. Ez ugyanis a világ legidősebb lottója. A La Primitiva spanyol lottó húzása ugyanis 1763-ban kezdődött. Majd 1862-ben egy évszázadra feledésbe merült és 1985-ben, megalakulásának 250. évfordulójára újra feltámadt. Azóta, mind a mai napig a spanyolt lottó gigantikus és töretlen, oly hatalmas főnyereményeivel, ami egy királyhoz is méltó lenne.

Királyi Spanyol lottó – La Primitiva

1635
Az emberek imádják a régi királyi tradíciókat, amiket a La Primitiva képvisel. De nem csak emiatt szeretik a rajongók, hanem a világhírű Loteria Nacional tombola miatt is.

A Loteria Nacional tombolával ünneplik Spanyolország történelmi és kulturális ünnepeit, az erre az alkalmakra tartott különleges húzásokkal Szilveszterkor, (Loteria Del Nino) és Karácsonykor (Loteria de Navidad) is.

Új vagy a Spanyol Lottó világában?

Akkor tudd meg, hogy a rendkívüli tombolahúzás miért Spanyolország és a lottóvilág egyik legnagyobb eseménye.

1630

A Loteria de Navidad a legnagyobb a tombolahúzási események között, minden karácsonykor sor kerül rá, legutóbb 2,5 milliárd Eurós főnyereménnyel. A legutóbbi karácsonyi húzáskor a bevétel 70%-a visszakerült a nyertesekhez. A következő legnagyobb tombolahúzás nyáron, júliusban volt, ahol a megnyerhető fődíj 140 millió Euró volt.

A Loteria Nacional rendelkezik a lottó játékok között a legkülönlegesebb tradíciókkal és az elmúlt 200 évben megtartotta az eredeti formáját, anélkül, hogy a varázsából bármit is veszített volna.

A nyersére való esély verhetetlen, ugyanis minden harmadik játékos nyer. Az esély, megnyerni a főnyereményt a Premio Especial’-t 1:100 000 és 37 000 különböző mód létezik arra, hogy nyerjünk a 15 fajta nyereménykategória közül az egyikben.

A Spanyol Lottó mellett szól az is, hogy a spanyol kormány is támogatja a tombolát és a hasznot jó célokra adományozzák, mint a Vörös Kereszt támogatására vagy legutóbb a Spanyol Rákkutatási Alapítványnak.

Az emberek imádják a Spanyol Lottót!

Miért? A gazdag kulturális értékek miatt, a hatalmas nyerési esélyek miatt és gigantikus főnyeremények miatt. Nem csoda, hogy a világ minden pontjáról egyre többen fedezik fel a spanyol lottó élményét és izgalmát. A spanyolok majdnem 90% részt vesz a tombolán. A spanyol történelmi lottó tradíciói különleges élménnyé teszik a lottózást és sok játékosnak nyújt egy emlékezetes élményt.

Játssz Te is a Spanyol Lottón! Próbáld ki a szerencsédet most!

Spanyol Lottók és nyereményeik jelenleg:

Tetszett? Oszd meg!