Lottózás külföldi lottón saját szelvénnyel

Aki igazán szereti próbára tenni a szerencséjét és arra vágyik, hogy egy igazán hatalmas összeget nyerjen, annak a külföldi lottókat ajánljuk.

Különböző lottószelvény ügynökségeken keresztül egy magyar ember is nyugodtan játszhat amerikai, ausztrál, olasz vagy spanyol lottón. Nem tiltja a törvény, hogy más országok lakosai is részt vegyenek ezeken a lottókon. Akinél a szelvény, azé a nyeremény, nem számít honnan való a nyertes.

lotter_big
Az egyik legnagyobb ilyen külföldi lottóval foglalkozó ügynökség a thelotter.com. A jó hír, hogy a weboldaluk magyar nyelven is működik.

Az ember kiválasztja, melyik lottón szeretne játszani – a külföldi lottókon sokkal nagyobb nyeremények vannak, mint a magyaron – aztán megjelöli a számokat. Az ügynökség megveszi és elküldi a beszkennelt szelvényt. Kisebb nyereményeket fel is veszik az embernek és jóváírják a belső számláján. Ha főnyereményt nyertünk, segítenek a kiutazásban és a nyeremény felvételében.

A TheLotter oldalnak több, mint tíz éves működése alatt már több, sokmillió dolláros nyertese volt.

Érdekesség, hogy a TheLotter oldalán egyszer egy magyar játékos az EuroMillionson – amit itthon sosem tudott volna megjátszani – félmillió Eurót nyert egy 5 plusz 1 találattal. Ez 150 millió forintnak felel meg, ráadásul ez nem is a főnyeremény volt. Ha eltalálta volna mind a 7 számot 15 millió Eurót nyert volna, ami közel 5 milliárd forintnak felelne meg. Ez az összeg már azonos a magyar Ötös lottón a valaha volt legnagyobb nyeremény összegével. Az Euromillions-on viszont ez a minimális főnyeremény, azaz innen halmozódik tovább a fődíj összege, egészen 190 millió Euróig, azaz 60 milliárd Forintig.

Ha a TheLotter-en szeretnél elkezdeni játszani, itt tudod megtenni.

Bővebb leírást, tudnivalókat itt találsz.

A lottózás külföldi lottón már nem lehetetlen és nem elérhetetlen, próbáld ki Te is!

thelotter