Soha fel nem vett lottónyeremények I.

Nem is gondolnánk, hogy mekkora összegeket hagynak a nyertesek a lottótársaságoknál, azaz milyen gyakran fordul elő, hogy a nagy nyertesek egyszerűen nem jelennek meg, hogy kiváltsák milliárdos nyereményüket. A lenti történet csak majdnem ilyen, de sorozatunkban beszámolunk majd igen érdekes és nem mindig vidáman véget érő történetekről is.

A brit Nemzeti Lottóért felelős Camelot UK Lottey Ltd. közzétette, hogy hosszú várakozás után végre jelentkeztek az április 5-i £ 187 582,60 EuroMillions nyereményért Cheshire West and Chester-ben.

Hacsak nem dönt úgy a szerencsés játékos, hogy vállalja a teljes nyilvánosságot és ezt szerződésbe is foglalja, akkor több információt nem fogunk megtudni a nyeremény további sorsáról.

A Nemzeti Lottó szóvivője ezt nyilatkozta: „Örülünk, hogy a nyertes végre jelentkezett ezért a nagyszerű jutalomért, és reméljük, hogy élvezni fogjak a nyereményt. Szörnyű lett volna, ha a nyertes szelvény tulajdonosa lemaradt volna erről a hatalmas, sorsfordító összegről. Szeretnénk felhívni a figyelmét minden lottó játékosnak, hogy mindig ellenőrizzék le a szelvényeiket.”

Hozzátesszük, hogy amennyiben nálunk vásárolja meg szelvényeit, akkor nem kerülhet a fenti helyzetbe, hiszen a számítógépes rendszerek kiértékelik az összes beérkezett szelvényt és tájékoztatják erről a nyerteseket. A kisebb nyeremények a játékos fiókjában jóváírásra kerülnek a nagyobbak esetében pedig személyes asszisztens fog segítségére lenni. Így nem képzelhető el, hogy valaki egy komolyabb nyereményről lemaradjon.

Vedd meg időben a szelvényedet, hogy te lehess a következő milliárdos! Sok szerencsét!

Az EuroMillions nyereménye és jelentkezési határideje most:

Mivel a jackpot kifizetés után az EuroMillions mindig egy “alacsonyabb”, 15 millió Eurós nyereménnyel indul újra, így gyakorlatilag mindig alaposan megéri játszani rajta. Ne halogasd, vásárold meg a szelvényed most és nyerd meg a Forintban mindig többmilliárdos összeget!

Az európai EuroMillions lottó aktuális főnyereménye: -