Ez a házaspár minden idők egyik legnagyobb Powerball nyereményét vehette át

A szerencsés floridai pár egy sajtókonferencián vehette át minden idők egyik legnagyobb Powerball nyereményét.

Három nyertese volt a Powerball január 13-i, 1.6 milliárd dolláros világrekord főnyereményének. Az szelvények Tennessee-ben, Floridaban és Californiaban lettek feladva. Háromfelé osztva fejenként 528 millió dollárt vehettek át a játékosok.

A nyertes házaspár, David Kaltschmidt and Maureen Smith azt nyilatkozták, hogy bár nem lottóznak rendszeresen, de négy éve ugyanezekkel a számokkal játszottak, amit egyébként a feleség választott ki.

Mindketten egyetértenek azzal, hogy egy ekkora nyereménynek már hátulütői is vannak. Maureen szerint elég ijesztő, és tart a környezete reakcióitól. “Majdnem öt kilót fogytam” – tette hozzá a férj.

Legfrissebb Powerball nyerőszámok:

2022.08.08U.S. - Powerball nyerőszámok
Ez a játék jelenleg nem elérhető nálunk
32
45
51
57
58
12

 

Egészen a mostani hétig még a legközelebbi hozzátartozóiknak sem árulták el, hogy nyertek. Mindent elterveztek a szelvény beváltása előtt.

Ha odajutnak, hogy elköltsék a nyereményt, David szeretne nyugdíjba menni 34 év mérnöki munka után. Venne egy új teherautót, mert a jelenlegi már nagyon rossz állapotban van. Maureen viccesen csak annyit tett hozzá, hogy ő pedig egy masszázst szeretne.

“Természetesen gondoskodni fogunk a családunkról” – mondta, bár arról nem nyilatkoztak, hogy van-e gyerekük vagy sem.

Az amerikai Powerball, Mega Millions és New York lottó nyereményei most

A gombra kattintva máris szelvényt vásárolhatsz! Ha a Powerball szelvényvásárlás menete érdekel, akkor ez az írás szól neked: online szelvényvásárlás