EuroMillions új szabályok – változások az EuroMillions lottón!

Szeptember végétől megváltoznak az Euromillions szabályai, így még nagyobb nyeremények lesznek, mint valaha!

Talán az a legnagyobb változás, hogy a jackpot € 17 millióról fog indulni, az eddigi € 15 millió helyett, amikor valaki elviszi a főnyereményt. A maximális nyeremény továbbra is marad € 190 millió, viszont már nem csak egy további sorsolásig, hanem még négy sorsoláson keresztül. Ha a negyedik sorsolásig sem nyeri meg senki, akkor a jackpot szétosztásra kerül az alacsonyabb nyerőosztályokban.

Ezek a változások maguk után vonják azt is, hogy a mezőnkénti árak is növekednek a játékban, így a szelvények is valamennyivel drágábbak lesznek.

A két Lucky Stars számot ezentúl nem 11, hanem 12 szám közül lehet kiválasztani. Ennek köszönhetően még nagyobb nyereményekre lehet majd szert tenni, hiszen valamivel nehezebb lesz ezeket is eltalálni.

Az év folyamán több alkalommal az eddigi € 100 millió helyett € 130 milliós EuroMillions szupersorsolások lesznek, amelyek közük az egyikre rögtön szeptember 30-án fog sor kerülni!

Tehát a jövőben még izgalmasabbak lesznek a sorsolások, mint valaha, és a továbbiakban is megéri majd játszani az Euromillionson!

Vedd meg időben a szelvényedet, hogy te lehess a következő milliárdos! Sok szerencsét!

Az EuroMillions nyereménye és jelentkezési határideje most:

Mivel a jackpot kifizetés után az EuroMillions mindig egy “alacsonyabb”, 15 millió Eurós nyereménnyel indul újra, így gyakorlatilag mindig alaposan megéri játszani rajta. Ne halogasd, vásárold meg a szelvényed most és nyerd meg a Forintban mindig többmilliárdos összeget!

Az európai EuroMillions lottó aktuális főnyereménye: -