EuroMillions SuperDraw – ismét itt a nagy lehetőség!

Az EuroMillions lottó hivatalosan közzétette a második 2014-es EuroMillions SuperDraw dátumát, ami 2014 június 6. péntek lesz!

De mi is az az EuroMillions SuperDraw? Ez azt jelenti, hogy ezen a sorsoláson mindentől függetlenül €100 milliós fődíjért, azaz száz millió euróért játszhatunk! Ez független attól, hogy hol is állna az EuroMillions lottó főnyereménye, ami egyébként minimum 15 millió euró, maximum pedig 190 millió lehet.

Természetesen, ha a fődíj addigra több lenne, mint €100 millió, akkor ki fognak jelölni egy másik dátumot.

Euromillions nyertes Neil TrotterDe mi van, ha nem nyeri meg senki június 6-án ezt a gigantikus összeget? Semmi, az összeg halmozódik tovább, így elindul felfelé a 190 milliós plafon felé. Idén az előző, azaz az első EuroMillions SuperDraw március 7-én volt és két halmozódásra volt szükség, hogy végül egy angol játékos, Neil Trotter március 14-én €129 millió besöprésével hazavigye az egészet.

Szóval ne felejtsd el beírni június 6-át a naptáradba: Euromillions SuperDraw, ahol €100 millióért, azaz kb. 30 ezer millió Forintért izgulhatsz!

Oszd meg, terjedjen a lottózók között ez a fontos hír!

Az EuroMillions nyereménye és jelentkezési határideje most

Mivel a jackpot kifizetés után az EuroMillions mindig egy “alacsonyabb”, 15 millió Eurós nyereménnyel indul újra, így gyakorlatilag mindig alaposan megéri játszani rajta. Ne halogasd, vásárold meg a szelvényed most és nyerd meg a Forintban mindig többmilliárdos összeget! Ha nem tudod, hogyan juss szelvényhez, kezd el itt!

Az európai EuroMillions lottó aktuális főnyereménye: -