EuroMillions nyeremény változtatta meg ennek a szerencsés fiatal lánynak az életét

Egy tinédzsernek Swanley-ból, aki eddig a fiókban rejtegette a pénzét, most egy sokkal nagyobb rejtekhelyre lesz szüksége, ugyanis £ 278 037 nyeremény ütötte a markát, ami több mint 110 millió Ft. A szerencsés lány most a jövőjét tervezgeti a sorsfordító EuroMillions nyereményével.

A 19 éves Chelsea Walker nyolc hónapja rendszeresen játszik az EuroMillionson párjával, Diogo Leca-val, aki 22 éves. Majdnem minden húzásnál volt nyereményük és az összegeket egy fiókban őrizték Chelsea fésülködő asztalában. Mindig is reménykedtek egy nagyobb nyereményben, de mindketten megdöbbentek, amikor megnyerték ezt a hatalmas összeget.

Chelsea – aki még mindig a szüleivel és négy fiatalabb testvérével él – ezt nyilatkozta: „nem igazán emlékszem arra, amikor megvettem a szelvényt, de határozottan emlékszem arra az érzésre, amikor megtudtam, hogy nyertem! Szerda este a szobámban ültem, amikor ellenőriztem a számokat a Nemzeti Lottó telefonos alkalmazásán és láttam, hogy nyertünk. Először azt hittem, hogy csak £ 2,80 majd rádöbbentem, hogy mekkora is az összeg igazából. Teljesen megőröltem, vagy tizenötször ki- és bejelentkeztem az alkalmazásból, mert biztos voltam benne, hogy valami hiba történt. Majd azt hiszem olyan sokkos állapotba kerültem, hogy egyszerűen csak elkezdtem sírni az örömtől!”

A hihetelen meglepetés

Ahogy Chelsea édesanyja hallotta a sírást, bement a szobájába, hogy ellenőrizze, minden rendben van-e. Chelsea elmondta neki, hogy nyert a lottón, amire ő csak annyit mondott, hogy „ne legyél bolond”, majd lement a férjéhez, hogy elmondja neki. Azt tanácsolták a lányuknak, hogy hívja fel Camelotot.

„Próbáltam hívni, de a vonal foglalt volt, így felhívtam Diegot, a barátomat, hogy elmondjam neki a hihetetlen hírt. Tíz perc múlva már nálunk volt. Csak ültünk és teát szürcsöltünk, de senki nem szólt semmit. Egy percet sem aludtam aznap éjjel, de a várakozás nem ért véget. Valamiért úgy emlékeztem, hogy apukám azt mondta, csütörtökön nem lehet hívni a vonalat. Ezért elmentem munkába, és még mindig nem voltam teljesen biztos benne, hogy £ 278 037,30-ot nyertünk, egészen péntek reggelig.

A jövőbeli tervek

Valószínűleg a pénzügyi hátterük miatt – Chelsea számla jóváhagyási adminisztrátorként, Diego pedig egy nagy hotellánc pénzügyi részlegén dolgozik – úgy döntöttek a fiatalok, hogy még várnak a nyeremény elköltésével, és befektetik, amíg készek nem lesznek megvásárolni belőle a saját otthonukat.

„Páran már megkérdezték tőlünk, hogy mi lesz az első dolog, amit venni fogunk a nyereményből. Nem minden nap történik az emberrel ekkora szerencse, szóval szeretnénk, ha sokáig kitartana. Továbbra is megtartjuk az eddigi terveinket, hogy megszerezzük a jogosítványt és önállóak legyünk, majd elkezdünk keresni egy közös házat. Ha ezután még marad valamennyi, talán elmegyünk egy nyaralásra, ki tudja, talán a kis fiókom további szerencsét hoz majd!”

Az EuroMillions nyereménye és jelentkezési határideje most:

Mivel a jackpot kifizetés után az EuroMillions mindig egy “alacsonyabb”, 15 millió Eurós nyereménnyel indul újra, így gyakorlatilag mindig alaposan megéri játszani rajta. Ne halogasd, vásárold meg a szelvényed most és nyerd meg a Forintban mindig többmilliárdos összeget!

Az európai EuroMillions lottó aktuális főnyereménye: -