Péntek 13: egy édesanya nyerte a 66 millió dolláros Mega Millions jackpotot

Úgy tűnik, hogy ennek az anyukának a péntek 13-a hozta meg a szerencséjét!

A 24 éves édesanya, Kelsey Zachow, a Michigani Port Huronból két munkahelyen is dolgozott, hogy fizetni tudja a számlákat. De péntek 13-án, júniusban Kelsey megvette a szokásos szelvényt a Mega Millions sorsolására, amelyen telitalálatot ért el – jelentette az ABC15 hírcsatorna.

A szerencsés anyuka azt nyilatkozta, hogy elsősorban a családja biztonságos jövőjére fogja költeni a nyereményt. Egy továbbtanulási alappal kezdi, a kisfia és párja kislánya számára.

„Mindig is akartam egy kék Mustangot, és fogok is venni, de először a családomon szeretnék segíteni.” Nyilatkozta Kelsey egy sajtókonferencián.A fiatal anyuka orvosi asszisztensként dolgozik és részmunkaidőben pultos. Mivel párját majdnem egy éve elbocsájtották a munkahelyéről, Kelsey-nek kellett eltartania őt is és a gyerekeket is.

Habár Zachow rendszeresen lottózott, soha nem gondolta volna, hogy egyszer ekkora összeget fog nyerni. Nem is ellenőrizte a számait, csak a következő héten, amikor újabb szelvényt ment feladni. Azt mondta, sikítva rohant egészen a barátjáig, hogy elújságolja a hírt.

„Azt hitte, hogy autóbalesetem volt, vagy elütöttem valakit” – mesélte barátja reakcióját a Macomb daily-nek.

Egyelőre Kelsey-nek családja jövője a legfontosabb, de bízik benne, hogy a későbbiekben más nemes célokat is el fog érni a szerzett vagyona segítségével.

„Terveim között szerepel egy állatotthon alapítása, de most a kicsi a legfontosabb” – nyilatkozta a Dailynek, hét hónapos kisfiára mutatva.

Ne maradj le a következő sorsolásról!

Az amerikai Mega Millions lottó aktuális főnyereménye:
-

Legutóbbi nyerőszámok

Íme a jelenlegi Mega Millions nyerőszámok:

2022.08.09U.S. - Mega Millions nyerőszámok
Ez a játék jelenleg nem elérhető nálunk
1
8
10
25
32
13

Tetszett? Oszd meg!

A világ top 6 lottója most: