Csóróból lett milliárdos a Mega Millions nyertes

A szelvény megvásárlása előtt nem sokkal kevesebb, mint 5 dollárja volt. A nyertesünk neve Robyn Ann Collier, akinek ráadásul a barátját is elbocsátották munkahelyéről. Ekkor beütött a szerencse: másodmagával elvitte a $414 milliós főnyereményt. Így csak a fele lett az övé és barátjáé, de még sincs okuk panaszra, hiszen az életük innen teljesen más fordulatot vett.

Hogy jött rá, hogy ő a Mega Millions nyertes?

A szelvényt egy Sunoco benzinkúton vette barátjával és később, a tv-ből értesült arról, hogy az ismeretlen Mega Millions nyertes ott vette a szelvényét. Ekkor kétszer is megnézte és felismerte, hogy ő a nyertes. A felajánlott 30 éves részlet helyett az egyösszegű kifizetést választották, ami a rájuk eső $206 milliós összeget $115 millióra csökkentette.

Mega Millions lottószelvényElőrelátó módon a pénz számára egy vagyonkezelőt hoztak létre, “Cobie and Seamus Trust” néven, a kutyájukról elnevezve azt – mondta a Florida Lottó szóvivője, Shelly Gerteisen. Természetesen a két nyertes a tagjai a vagyonkezelőnek. A szóvivő szerint az ilyen vagyonkezelő alapítása nem ritka megoldás a nagy nyertesek körében.

A hölgy gondolkodására jellemző, hogy nem kezdett azonnali ésszerűtlen költekezésbe, hanem elmondása szerint továbbra is tervez dolgozni. A barátja a befektetések mellett sokat utazna és elvinné barátnőjét Írországba is.

Az amerikai lottók jó szokása szerint az eladóhely tulajdonosa 100.000 dollárt kapott a nyertes szelvény értékesítéséért.

Kedvet kaptál a Mega Millions játékra? Nem csodálom. A főnyereménye most -, és itt veheted meg, legyél Te is Mega Millions nyertes!

Ha tetszett, oszd meg!