Az ausztrál farmer végre megveheti álmai autóját a 15 millió dolláros főnyereményből

A Queenslandi farmer, aki $15 milliós főnyereményt nyert az ausztrál OZ Lottón kedd este, azt nyilatkozta, hogy a nyeremény egy részéből végre megveszi álmai autóját, egy UTE-t.

A férfi éppen ebédelni ment haza, amikor megtudta a hírt. A Golden Casket egész délelőtt próbálta hívni, de mivel ő reggel óta a legelőn dolgozott, nem tudták elérni. Alig akarta elhinni, amikor közölték vele. „Komolyan? Jézus! Teljesen le vagyok sokkolva, el sem hiszem. Sosem gondoltam volna, hogy ez egyszer megtörténhet velem…” – reagálta, amikor megtudta a hírt.

Legfrissebb Ausztrál Powerball nyerőszámok

2022.01.13Australia - Powerball Lotto nyerőszámok
Ez a játék jelenleg nem elérhető nálunk
2
9
13
24
28
29
33
13

 

„Amikor hallottam, hogy van egy nyertes Mareeba-ban, meg akartam nézni a szelvényemet, de gondoltam, hogy szinte lehetetlen, hogy én lennék az. Még soha nem nyertem!” A férfi, aki nem vállalta a nyilvánosságot, azt mondta, hogy valószínű, hogy fog venni egy házat a családjának, és talán elmennek egy utazásra, de az biztos, hogy megveszi álmai autóját.

„Szerintem elmegyünk majd egy kisebb hajóútra, vagy valami hasonló” – mondta. „Igazán ki vagyok már a kocsimtól, de most már megengedhetem magamnak, hogy megvegyen az autót, amit mindig is szerettem volna.” A váratlan fordulat ellenére, az ötvenes éveiben járó farmer nem tervezi, hogy abbahagyja a munkát. „Dolgos ember vagyok, és nem fogok nyugdíjba vonulni, mert folytatni kell, különben megbolondulnék” – mondta.

A férfi a Mareebai Piagno’s News-ban játszotta meg a nyertes szelvényt, ami a hatodik nagy nyeremény volt, amit ebben a lottózóban adtak fel. Az első egy $187 000 értékű nyeremény volt 2003 júliusában, azután egy $1,2 milliós nyeremény 2006 júliusban, majd egy $1 milliós 2010 júliusban, aztán $5 millió és egy $723 000-es nyeremény, mindkettő 2011 februárjában.

A Piagno’s News tulajdonosai, Kirrily és Sheldon Mulla azt nyilatkozta, hogy a $15 milliós nyeremény nagy dolog volt egy kisvároshoz képest. „Örömömben sírok, pedig még csak nem is én nyertem meg.” Mondta Mrs Mulla. „Lehet, hogy túl érzelmes vagyok, de én annyira örülök, ha az egyik vásárlónk nyer.”

Igaz, még pár hónap telt el az évből, de tudjuk, hogy ez lesz a Queenslandiek nyerő éve. Januárban a Queenslandi Oktatási Minisztérium dolgozóiból létrehozott 21 fős csoport megnyerte a Powerball $55 millió főnyereményét. A 23 és 60 év közötti emberekből álló csoport minden tagja 2.62 millió dollárt vihetett haza.

Oszd meg, lássák mások is!