25 nap után jött rá a nő, hogy 1 millió dollárt nyert a lottón

A szerencsés nő a fodrászhoz vezető úton jött rá, hogy nyert, majd elsietett beváltani a nyertes szelvényt.

Joey Hunter több mint három hétig élte a megszokott életét, mire megtudta, hogy egy újévi lottósorsolás húzása milliomossá tette.

A Minnesotai nő a csütörtöki fodrász időpontját halasztotta el, amikor rájött, hogy ő volt annak a két szerencsés játékosnak az egyike, akik megütötték az éves Minnesota Millionaire Raffle 1 millió dolláros főnyereményét.

Joey elmesélte, hogy nem sokkal a sorsolás után hallotta, hogy az egyik nyertes szelvényt Coon Rapidsban, a Kwik Tripben vásárolták. „nem igazán gondolkoztam el rajta” – mondta. ”nem is emlékeztem rá, hogy ott vettem.”

De végül éppen, mikor a fodrászhoz tartott, eszébe jutott, hogy leellenőrzi a szelvényt. Akkor szembesült a nyereménnyel. „Sikítani kezdtem” mondta.

Félúton elgondolkozott: „mit csinálok itt? Nem itt kellene lennem. Ez nagy nyeremény.” Így Joey megfordult és elindult a Minnesota Lottery Roseville-i központjába, hogy felvegye a nyereményét.

Joey Hunter, aki egy 43 éves fogorvosi asszisztens, elmesélte, hogy ő és a férje alig várják, hogy végre megszabaduljanak a hitelektől. „Végre kifizethetjük a házunkat és a két kocsit is” mondta.

Azt is elhatározták, hogy egyetemi alapot indítanak a két gyermeküknek. „Sokszor beszélünk róla, hogy hogyan tudnánk finanszírozni az iskolákat. Így nagyon jó érzés, hogy most már megtehetjük ezt is a fiainkért” mesélte.

A másik 1 millió dolláros nyereményt hamarabb, a 31 éves Delane Enery vette fel Websterből. Az ő szelvényét a Pine városi Rock Creek Pit Stopban vásárolták. Az újdonsült házas férfi azt nyilatkozta, hogy nagyon örülnek, hogy aggósások nélkül kezdhetik meg a közös életüket.

Még öt sorsjeggyel nyertek egyenként 100 000 dollárt.

Minden szelvény $10-ba kerül. A húzás után kiderül, hogy kik nyertek pénzt vagy egyéb értékes tárgynyereményt, mint például biciklit, utazást, élelmiszer csomagot vagy más utalványokat.

A főnyereményhez a szelvényen található mind a hat számjegynek stimmelnie kell a kihúzott hat számmal.

Powerball, Mega Millions, New York és California Lottó nyeremények most

A gombra kattintva máris saját szelvényt vásárolhatsz a legnagyobb amerikai lottór, a Powerball-ra! Ha a Powerball szelvényvásárlás menete érdekel, akkor ez az írás szól neked: online szelvényvásárlás

Oszd meg, lássák mások is!