140 millió hullott az ölébe!

Nem mindennapi történet, ahogy egy honfitársunk nemrég erre a hatalmas összegre szert tett úgy, hogy ki sem kellett mozdulnia otthonról.

Egy magyar ember 500.000€-t nyert az EuroMillions lottón!

numsIgen, ki sem mozdult otthonról, mivel partnerünk lottószelvény webáruházában vásárolt online lottó szelvényt. Hatalmas összeget nyert, pedig nem is volt telitalálata, ugyanis ha az lett volna, akkor 16 millió €-t kapott volna. Hogy lehet ez? Úgy, hogy az EuroMillions lottó második nyerőosztályában szerzett nyereményt. Az EuroMillions egy összeurópai játék, ahol 5 fő számot (1-50 között) és két pótszámot (1-10 között) kell eltalálni. Ő 7 helyett 6 találatot szerzett online lottó szelvényével. Természetesen a szelvény valódi, papír alapú volt, csak a vásárlás módja volt online. Ha ugyanis valaki jeletős nyereményt ér el online vásárlású szelvényével, akkor azt megkaphatja a kezébe, mint ahogyan nyertesünk is megkapta.

Az EuroMillions lottó aktuális főnyereménye: -

Igen, minden héten kétszer van sorsolás, amin bárki részt vehet, azaz online vehet lottószelvényt az EuroMillions lottóra!

Nyertesünk története

Euro lottó nyertes!K.I. nevű szerencsés játékos felismerte, hogy az igazán nagy nyeremények az Amerikában és Nyugat-Európában szervezett játékokon vannak, így elkezdett ezeken rendszeresen játszani. Szeptember 19-én kellett rádöbbennie, hogy az EuroMillions lottón egy kivételével az összes számot eltalálta, így félmillió eurót kaszírozott. Nem ma kezdte a játékot, évek óta rendszeres látogatója a lottószelvény webáruháznak, így természetesen már matematikailag is komoly esélye volt. A rendszeres lottózás a milliomosok szokása, ha te is szeretnél euró vagy dollár milliomos lenni, itt az ideje elkezdeni a játékot!

Játssz Te is az EuroMillions Lottón! Próbáld ki a szerencsédet most!

Tetszett? Oszd meg!

EuroMillions és EuroMillions UK nyereménye jelenleg: